Zapraszamy do stołu

na parterze, na piętrze i w letnim ogródku

Oberża Pod Dzwonkiem serwuje dania kuchni polskiej i regionalnej przygotowane według autorskich przepisów wzorowanych na tradycyjnych recepturach.

Dowiedz się więcej

Obsługa wycieczek

Oberża pod Dzwonkiem

Bezglutenowa Oberża Pod Dzwonkiem oferuje Państwu posiłki dla grup zorganizowanych. Proponujemy Państwu zdrową, wyśmienitą kuchnię bezglutenową w polskiej odsłonie. Podajemy tradycyjne polskie dania z elementami kuchni regionalnej i staropolskiej. Dla bezpieczeństwa
i komfortu Naszych Gości prosimy o podanie innych alergenów z wyprzedzeniem.

OFERUJEMY POSIŁKI DLA GRUP ZORGANIZOWANYCH

  • 120 metrów od Starego Rynku,
  • grupy do 200 osób,
  • w pobliżu parking dla autokarów,
  • bogate menu,
  • atrakcyjne ceny,
  • wejście i łazienka na parterze, przystosowane dla osób niepełnosprawnych.

 

OFERTA DLA GRUP SZKOLNYCH

 

CENNIK: 

Szkoła podstawowaGimnazjumLiceumOpiekunowie i dorośli
Klasy1 – 45 – 8
Danie główne + sok20 zł24 zł27 zł32 zł
Zupa + danie główne + sok23 zł27 zł31 zł36 zł
Zupa (ml)200 ml200 ml200 ml200 ml
Danie główne (g)200 g250 g300 g350 g
Sok owocowy (ml)
woda mineralna
200 ml200 ml200 ml200 ml
DLA GRUP POWYŻEJ 20 OSÓB – PILOT I KIEROWCA GRATIS!
 

MENU DO WYBORU

 

ZUPY:
  • Krem z marchewki
  • Pomidorowa z ryżem lub makaronem
 
DANIA GŁÓWNE:
  • Nugetsy z indyka ziemniaki pieczone lub gotowane surówka colesław – ketchup
  • Makaron z sosem bolońskim ,pietruszka natka ,marchewka (makaron penne lub spaghetti)
  • Paluszki rybne, ziemniaki opiekane, surówka z sezonowych warzyw – sos 1000 wysp
  • Dla dorosłych i opiekunów kierowców (roladka wieprzowa ziemniaki opiekane colesław)
 

OFERTA DLA GRUP SZKOLNYCH 2019

 

OFERTA DLA GRUP ZORGANIZOWANYCH

 

Opcja I (49 zł brutto/os)

Przystawka

  • Sałatka ze świeżych warzyw (mix sałat, pomidor, ogórek, oliwki, sos winegret)

Danie główne

  • Kąski z kurczęcia w sosie śmietanowo – pomidorowym,
  • makaron penne,
  • surówka sezonowa

Deser 

  • Ciasto domowe z sosem owocowym

Napoje

  • Woda mineralna bez ograniczeń

DLA GRUP POWYŻEJ 20 OSÓB – PILOT I KIEROWCA GRATIS!

 

Opcja II (59 zł brutto/os)

Przystawka

  • Sałatka ze świeżych warzyw (mix sałat, pomidor, ogórek, oliwki, pestki słonecznika, sos winegret)

Danie główne

  • Pieczony schab z sosem pieprzowym, 
  • Ziemniaki gotowane
  • Surówka sezonowa

Deser

  • Ciasto domowe z sosem owocowym

Napoje

  • Woda mineralna bez ograniczeń

DLA GRUP POWYŻEJ 20 OSÓB – PILOT I KIEROWCA GRATIS!

 

Opcja III (69 zł brutto/os) 

Przystawka

  • Sałatka ze świeżych warzyw (mix sałat, pomidor, ogórek, oliwki, pestki słonecznika, sos winegret)

Danie główne

  • Kaczka z pieca w sosie śliwkowym
  • Ziemniaki opiekane
  • Surówka sezonowa

Deser

  • Ciasto domowe z sosem owocowym

Napoje

  • Woda mineralna bez ograniczeń

DLA GRUP POWYŻEJ 20 OSÓB – PILOT I KIEROWCA GRATIS!

Do każdego zestawu:

Wino: 18 zł.

Piwo 0.33l – 8 zł.

Kawa/herbata – 6 zł.

 

Pierogi Making – szkolenie z produkcji pierogów, polskiej kuchni i degustacja – 99 zł od osoby

Live Cooking – gotowanie na żywo przez szefa kuchni i kucharzy – 70 zł od osoby

  • Szkolenie z kuchni świata i kuchni polskiej: max 8 osób – 150 zł od osoby (w cenie lunch i napoje)
  • Pokaz barmański: serwowanie drinków świata i degustacja – 99 zł od osoby
  • 4h na kuchni Oberża Pod Dzwonkiem: gość restauracji może poczuć się jak prawdziwy kucharz: max do 4 osób – 150 zł od osoby (w cenie napoje i lunch)