Zapraszamy do stołu

na parterze, na piętrze i w letnim ogródku

Oberża Pod Dzwonkiem serwuje dania kuchni polskiej i regionalnej przygotowane według autorskich przepisów wzorowanych na tradycyjnych recepturach.

Dowiedz się więcej

Menu

Zupy:

Rosół z makaronem (15) – 9 złotych

Rumpuć – zupa jarzynowa na mięsie (15) – 9 złotych

Dania główne:

Pyry z gzikiem (WEG), (7, 15) – 17 złotych

Szare kluski, zasmażana kiszona kapusta (WEG), (3, 15) – 23 złotych

Gulasz warzywny, zapiekane ziemniaki, zestaw surówek (WEG), (15) – 25 złotych

Dorsz z pieca, sos cytrynowy, zapiekane ziemniaki, zestaw surówek (4, 7, 15) – 41 złotych

Kurczę pieczone, gotowane ziemniaki, zestaw surówek (7, 15) – 25 złotych

Schaboszczak z pieczarkami, zapiekane ziemniaki, zasmażana kiszona kapusta (3, 15) – 25 złotych

Pieczona karkówka, sos pieprzowy, szare kluski, zasmażana kiszona kapusta (3, 15) – 29 złotych

Kaczka z pieca, sos śliwkowy, zapiekane ziemniaki, modra kapusta (15) – 49 złotych

Dla maluszków:

Nugetsy, ziemniaki gotowane, ogórek kiszony (3, 7, 15) – 19 złotych

Desery:

Ciasto dnia (15) – 12 złotych/porcja

Ciasto z nerkowców (8, 15) – 18 złotych/porcja