Zapraszamy do stołu

na parterze, na piętrze i w letnim ogródku

Oberża Pod Dzwonkiem serwuje dania kuchni polskiej i regionalnej przygotowane według autorskich przepisów wzorowanych na tradycyjnych recepturach.

Dowiedz się więcej

Menu Komunijne

 

Zupy
  •  Rosół z makaronem
 
Danie główne

(serwowane na platerach 2 porcje/ osobę) w zależności od wielkości komunii prosimy wybrać trzy lub cztery rodzaje mięs i dodatków

  •  De Volaille
  •  Medalion z kurczęcia z owocami
  •  Kotlet Szwajcarski z serem i szynką
  •  Kotlet schabowy z pieczarkami
  •  Roladka z farszem zrazowym w sosie naturalnym
  •  Roladka z sosem grzybowym
  •  Opiekane i gotowane ziemniaczki, frytki
  •  Bukiety surówek
  •  Warzywa gotowane
 
Deser
  •  Lody z sosem owocowym, bitą śmietaną i czekoladą
  •  Tort w formie ksiązki na bitej śmietanie (proszę określić smak)
  •  Wybór Ciast
 
Napoje
  •  Sok 2 porcje / os
  •  Kawa / Herbata
  •  Woda mineralna gratis

 

Wszelkie inne (dodatkowe) zamówienia z baru dotyczące np. wina do obiadu ustalimy z Państwem indywidualnie.