Zapraszamy do stołu

na parterze, na piętrze i w letnim ogródku

Oberża Pod Dzwonkiem serwuje dania kuchni polskiej i regionalnej przygotowane według autorskich przepisów wzorowanych na tradycyjnych recepturach.

Dowiedz się więcej

 

SZEF KUCHNI POLECA

 

PIEROGI Z WIEPRZOWINĄ, OKRASZONE BOCZKIEM (1,15)* 29 ZŁ

PIEROGI Z JAGNIĘCINĄ
OKRASZONE SOSEM ŚMIETANOWO – ZIOŁOWYM Z WARZYWAMI
(1,3,7,15)* 39 ZŁ

PIEROGI Z BOBEM OKRASZONE SMAŻONĄ CEBULĄ (1,3,15)* 27 ZŁ

PIEROGI RUSKIE OKRASZONE SMAŻONĄ CEBULĄ (1,7,15)* 29 ZŁ

DO WSZYSTKICH DAŃ POLECAMY
* PUREE Z BOBU I ZIELONEGO GROSZKU   jedzenie bezglutenowe8 ZŁ

* PLACKI ZIEMNIACZANE Z CEBULĄ I SZAŁWIĄ jedzenie bezglutenowe 8 ZŁ
*FASOLKĘ SZPARAGOWĄ Z MASŁEM LUB ZIEMIĄ SŁONECZNIKOWĄ   jedzenie bezglutenowe8 ZŁ

DANIA DLA MALUSZKÓW

Nuggetsy z kurczaka z ziemniakami i mizerią (3,7,15)  jedzenie bezglutenowe15 zł

Placki ziemniaczane z cukrem i śmietaną (3,7,15) jedzenie bezglutenowe 15 zł