Zapraszamy do stołu

na parterze, na piętrze i w letnim ogródku

Oberża Pod Dzwonkiem serwuje dania kuchni polskiej i regionalnej przygotowane według autorskich przepisów wzorowanych na tradycyjnych recepturach.

Dowiedz się więcej

Obsługa wycieczek

Oberża pod Dzwonkiem

Bezglutenowa Oberża Pod Dzwonkiem oferuje Państwu posiłki dla grup zorganizowanych. Proponujemy Państwu zdrową, wyśmienitą kuchnię bezglutenową w polskiej odsłonie. Podajemy tradycyjne polskie dania z elementami kuchni regionalnej i staropolskiej. Dla bezpieczeństwa
i komfortu Naszych Gości prosimy o podanie innych alergenów z wyprzedzeniem.

OFERUJEMY POSIŁKI DLA GRUP ZORGANIZOWANYCH

  • 120 metrów od Starego Rynku,
  • grupy do 200 osób,
  • w pobliżu parking dla autokarów,
  • bogate menu,
  • atrakcyjne ceny,
  • wejście i łazienka na parterze, przystosowane dla osób niepełnosprawnych.

 

OFERTA DLA GRUP SZKOLNYCH

 

CENNIK: 

Szkoła podstawowa Gimnazjum Liceum Opiekunowie i dorośli
Klasy 1 – 4 5 – 8
Danie główne + sok 14 zł 17 zł 21 zł 26 zł
Zupa + danie główne + sok 17 zł 21 zł 25 zł 30 zł
Zupa (ml) 200 ml 200 ml 200 ml 200 ml
Danie główne (g) 200 g 250 g 300 g 350 g
Sok owocowy (ml)
woda mineralna
200 ml 200 ml 200 ml 200 ml
DLA GRUP POWYŻEJ 20 OSÓB – PILOT I KIEROWCA GRATIS!
 

MENU DO WYBORU

 

ZUPY:
  • Rosół z makaronem i marchewką
  • Pomidorowa z ryżem
  • Ogórkowa ze śmietaną i ziemniakami
 
DANIA GŁÓWNE:
  • Pieczony filet z kurczaka z ryżem, w sosie śmietanowym, z warzywami i zielonym groszkiem
  • Udka z kurczaka z sosem naturalnym, ziemniakami i marchewką z groszkiem
  • Makaron z sosem bolońskim (drób lub wieprzowina) z zielonym groszkiem i warzywami
 

OFERTA DLA GRUP SZKOLNYCH 2018

 

OFERTA DLA GRUP ZORGANIZOWANYCH

 

Opcja I (39 zł brutto/os)

Zupa lub przystawka

  • Sałatka ze świeżych warzyw, z ogórkiem, pomidorkami, oliwkami, czarnuszką i sosem winegret
  • Sałatka ze świeżych warzyw z ogórkiem, pomidorkami, prażonymi pestkami słonecznika i sosem winegret
  • Bulion z mięsa drobiowego z warzywami i makaronem
  • Zupa z warzyw sezonowych

Danie główne

  • Kurczak w curry z ryżem, warzywami i surówką z sezonowych warzyw
  • Rolada drobiowa w sosie śmietanowo-ziołowym, z ziemniakami z pieca i surówką z sezonowych warzyw
  • Rolada wieprzowa z sosem śmietanowo-pieczarkowym, kaszą gryczaną i surówką z sezonowych warzyw
  • Makaron z kąskami z kurczęcia w sosie śmietanowo-pomidorowym, z pieczarkami i zieloną pietruszką

Deser 

  • Sorbet owocowy z sosem miętowym
  • Lody z bitą śmietaną i sosem owocowym
  • Ciasto domowe

Napoje

  • Woda mineralna

DLA GRUP POWYŻEJ 20 OSÓB – PILOT I KIEROWCA GRATIS!

 

Opcja II (49 zł brutto/os)

Zupa lub przystawka

  • Sałatka ze świeżych warzyw, z ogórkiem, pomidorkami, oliwkami, serami i sosem winegret
  • Sałatka ze świeżych warzyw, z ogórkiem, pomidorkami, oliwkami i pieczoną polędwiczką wieprzową
  • Krem pomidorowy z bazylią i śmietaną
  • Krem z sezonowych warzyw i oliwą smakową

Danie główne

  • Burgery z dorsza z sosem ziołowym, ryżem i warzywami sezonowymi
  • Rolada z indyka z ziemniakami z pieca, sosem serowym i surówką z sezonowych warzyw
  • Polędwiczka wieprzowa z sosem śmietanowo-pieczarkowym, kaszą gryczaną i surówką z sezonowych warzyw
  • Makaron z indykiem i warzywami, w sosie śmietanowo-ziołowym

Deser

  • Sorbet owocowy z sosem miętowym
  • Lody z bitą śmietaną i sosem owocowym
  • Ciasto domowe

Napoje

  • Woda mineralna

DLA GRUP POWYŻEJ 20 OSÓB – PILOT I KIEROWCA GRATIS!

 

ZORGANIZOWANE GRUPY WYCIECZKOWE – MENU 2018