Zapraszamy do stołu

na parterze, na piętrze i w letnim ogródku

Oberża Pod Dzwonkiem serwuje dania kuchni polskiej i regionalnej przygotowane według autorskich przepisów wzorowanych na tradycyjnych recepturach.

Dowiedz się więcej

Obsługa wycieczek

Oberża pod Dzwonkiem

OFERUJEMY POSIŁKI DLA GRUP ZORGANIZOWANYCH

 

  • 120 metrów od Starego Rynku,
  • grupy do 200 osób,
  • w pobliżu parking dla autokarów,
  • bogate menu,
  • atrakcyjne ceny,
  • wejście i łazienka na parterze, przystosowane dla osób niepełnosprawnych.

 

POLSKA KUCHNIA – TRADYCYJNIE, REGIONALNIE I ZDROWO

 

OFERTA DLA GRUP SZKOLNYCH

 

CENNIK:

 
Podstawówka Gimnazjum Liceum Dorośli
Klasy 1 – 3 4 – 8
Danie główne + sok 12 zł 16 zł 20 zł 24 zł
Zupa + danie główne + sok 15 zł 19 zł 23 zł 27 zł
Zupa (ml) 200 ml 200 ml 200 ml 200 ml
Danie główne (g) 200 g 250 g 300 g 350 g
Sok owocowy (ml)
woda mineralna
200 ml 200 ml 200 ml 200 ml
DLA GRUP POWYŻEJ 20 OSÓB – PILOT I KIEROWCA GRATIS!
 
 

OFERTA  DLA GRUP SZKOLNYCH

 

ZUPY:
  • ROSÓŁ Z MAKARONEM I MARCHEWKĄ
  • POMIDOROWA Z RYŻEM
  • OGÓRKOWA ZE ŚMIETANĄ I ZIEMNIAKAMI
 
DANIA GŁÓWNE:
  • KĄSKI Z KURCZAKA PANIEROWANE W POSYPCE KUKURYDZIANEJ Z GOTOWANYMI ZIEMNIAKAMI I KISZONYM OGÓRKIEM
  • PIECZONY FILET Z KURCZAKA Z SOSEM ŚMIETANOWYM Z WARZYWAMI, MAKARONEM PENNE I ZIELONYM GROSZKIEM
  • UDKA Z KURCZAKA Z SOSEM NATURALNYM, KOPYTKAMI I MARCHEWKĄ Z GROSZKIEM
  • SPAGHETTI Z SOSEM BOLOŃSKIM (drób lub wieprzowina) Z ZIELONYM GROSZKIEM I WARZYWAMI
  • PALUSZKI RYBNE Z TALARKAMI ZIEMNIACZANYMI I SURÓWKĄ Z KISZONEJ KAPUSTY
  • PULPETY DROBIOWE Z RYŻEM, SOSEM POMIDOROWYM I SURÓWKĄ Z BIAŁEJ KAPUSTY
 

OFERTA DLA GRUP SZKOLNYCH

 

OFERTA DLA GRUP ZORGANIZOWANYCH

 

1. Menu standardowe:

 

Zupa lub przystawka:

  • Sałatka ze świeżych warzyw z oliwkami, czarnuszką i sosem winegret
  • Sałatka ze świeżych warzyw z prażonymi pestkami słonecznika i ziołowym sosem winegret Bulion z mięsa drobiowego z warzywami i makaronem
  • Przecierana zupa z warzyw sezonowych

 

Danie główne:

  • Kurczak w curry z ryżem, warzywami i sałatką z pomidorów
  • Pieczone udko z sosem barbecue, ziemniakami i surówką Szaszłyk drobiowy z ryżem po turecku sałatką i sosami
  • Rolada wieprzowa ze śliwką, sosem grzybowym, kaszą gryczaną i buraczkami Rolada drobiowa z sosem ze świeżych ziół, opiekanymi ziemniakami i surówką

 

Dodatki:

  • Do każdego dania w zestawie znajdują się: bukiet surówek, makaron, ryż, ziemniaki (do wyboru przy każdej grupie)

 

Deser:

  • Sorbet cytrynowy z miętą
  • Sałatka owocowa
  • Owoce sezonowe

 

Cena za menu (przystawka/zupa + danie główne + deser) na jedną osobę wynosi: 35 zł

 

W cenę wliczone są bez ograniczeń: woda niegazowana w dzbankach oraz pieczywo

W grupach powyżej 20 osób – pilot i kierowca gratis.

 

2. Menu ulepszone:

 

Zupa lub przystawka:

  • Sałatka ze świeżych warzyw, z serami zagrodowymi i ziołowym sosem winegret
  • Carpaccio z marynowanych polędwiczek wieprzowych, z sałatką i sosem musztardowym Krem pomidorowy z bazylią i śmietaną
  • Krem grzybowy z grzankami i zieloną pietruszką

 

Danie główne:

  • Ryba duszona z warzywami w sosie pomidorowym i opiekanymi ziemniakami Ryba pieczona z sosem kaparowym i opiekanymi ziemniakami
  • Rolada z kurczęcia faszerowana serem i grzybami, z opiekanymi ziemniakami i sosem grzybowym
  • Polędwiczka wieprzowa z macerowanymi w winie bakaliami, opiekanymi ziemniakami i sałatką

 

Dodatki:

  • Do każdego dania w zestawie znajdują się: bukiet surówek, makaron, ryż, ziemniaki (do wyboru przy każdej grupie)

 

Deser:

  • Sorbet cytrynowy z miętą
  • Sałatka owocowa
  • Owoce sezonowe

 

Cena za menu (przystawka/zupa + danie główne + deser) na jedną osobę wynosi: 45 zł

 

W cenę wliczone są bez ograniczeń: woda niegazowana w dzbankach oraz pieczywo

W grupach powyżej 20 osób – pilot i kierowca gratis.

 

OFERTA DLA GRUP WYCIECZKOWYCH