Zapraszamy do stołu

na parterze, na piętrze i w letnim ogródku

Oberża Pod Dzwonkiem serwuje dania kuchni polskiej i regionalnej przygotowane według autorskich przepisów wzorowanych na tradycyjnych recepturach.

Dowiedz się więcej

O nas

Oberża pod Dzwonkiem

Oberża Pod Dzwonkiem

Restauracja powstała jako rodzinna firma łącząca tradycyjną kuchnię z nowoczesnym i zdrowym podejściem do gotowania.
W miarę upływu czasu nasza wiedza wzrastała. Odbyliśmy szereg szkoleń i warsztatów prowadzonych przez: „Fundację Jak Motyl”, „Bezglutenową Mamę” oraz „Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej”.
Uwrażliwiliśmy się na problemy związane z chorobami układu immunologicznego, np.: typu hashimoto oraz związane z dietą bezglutenową.
Wyszliśmy Państwu naprzeciw. Oberża Pod Dzwonkiem stała się restauracją bez glutenu. Na życzenie przyrządzamy posiłki także bez laktozy jaj czy innych alergenów.
Upieczemy Wam chrupiący chleb, przygotujemy bezpieczne śniadanie, obiad czy kolację a także pyszne desery i ciasta. Zorganizujemy przyjęcie na każdą kieszeń i okazję.
Zapraszam

Aleksandra Korytowska