Bal Sylwestrowy 2018/19

Sylwestrowy Bal Maskowy – SET MENU

PRZYSTAWKI

  • Pate z gęsich wątróbek / mus z topinamburu / chips z fioletowego ziemniaka truflowego / marynowany rabarbar
  • Comber z królika / karmelizowane owoce / biała czekolada

 

ZUPA

  • Strogonoff wołowy / szare kluski / borowiki
  • Barszcz czerwony / pierożek z koźliną

 

DANIE GŁÓWNE

  • Przepiórka / zielony pieprz / kopytka / burak pieczony / krwawnik
  • Polik wołowy / ziemniaki pure / demi glass wołowy /carpacio z żółtego buraka / micro liście buraka

 

DESER

  • Sernik dyniowy / mus malinowy / kwiaty jadalne
  • Lody słony karmel / fisalis / mus z żółtej marchewki

 

KOLACJA

  • Deski wędlin staropolskich
  • Deski serów zagrodowych
  • Pasztety
  • Żurek/ białą kiełbasa/ jajko mollet

Cena: 350 zł od pary

Alkohol i napoje we własnym zakresie.
Muzyka: DJ
Strój: Karnawałowy

Damian Cetera Szef Kuchni Oberża Pod Dzwonkiem
Tel. 721-277-526